Remontit ja korjausrakentaminen

Remonteissa toiveenne ja halutut materiaalit ovat etusijalla. Pyrimme tarjouksessamme huomioimaan mahdolliset ongelmakohdat jo etukäteen, jolloin pystymme tarjoamaan yhden hinnan ilman pelkoa lisätyölaskusta. Meiltä onnistuu kaikenkokoiset remontit aina pienistä yhden huoneen remonteista isoihin koko huoneistoa kattaviin täysremontteihin. Laajan ja jatkuvasti kasvavan yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta vain taivas on rajana. Ja mikä parasta, meiltä hoituu remontit myös tehokkaasti ja fiksusti, näin pääset nauttimaan juuri rempatusta asunnosta alta aikayksikön!

Alta löydät lisätietoa remonttipalveluistamme. 

Keittiöremontti

Toimiva ja kaunis keittiö on kodin sydän. Remonteista keittiö on yleensä asunnon tärkein kohde. Se on myös usein kodin käytetyin osa, jonka takia siihen kannattaakin panostaa. Mikä onkaan ihanampaa, kuin syödä maistuva illallinen tai juoda iltapäiväkahvit kauniissa keittiössä ystävien ja perheen kanssa. Keittiöremonteissa keskitytään yleensä altaisiin, pöytätasoihin, kaappeihin ja keittiökoneisiin. Materiaalien valikoima on lähes rajaton, joten saat keittiöstäsi juuri sellaisen kuin haluat!  

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneissa rakenteet ja pohjat ovat äärimmäisen tärkeät. Kun nämä peruspilarit on rakennettu oikein ja kestäviksi alusta lähtien voit nukkua yösi rauhassa! Jos keittiö on kodin sydän, on kylpyhuone erittäin lähellä sitä. Peseytymisen lisäksi kylpyhuoneessa rentoudutaan ja nautitaan arjen pienistä asioista, meille suomalaisille tämä tarkoittaa usein saunomista. Olemme kaikki unelmoineet minkälaisen saunan ja kylpyhuoneen haluaisimme, meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa nämä unelmat.

Lattiaremontti

Lattiaremontti on varmasti yksi helpoimmista tavoista tehdä tilastasi todellinen katseenvangitsija. Olemme jatkuvasti lattian läheisyydessä ja upean visuaalisuutensa lisäksi lattialla luodaan fiilistä, niin silmille kuin jaloillekin, olemmehan sen kanssa kosketuksissa päivittäin. Vankka kokemuksemme lattia-asennuksista takaa hiljaisen ja vuosikymmenien kestävän lattian. Uusi raikas lattia saa sinut melkein vaihtamaan sänkysi siihen. Lattioita on joka lähtöön, ja olet näissäkin valinnoissa pääosassa.

Maalaus ja tasoitus

Juuri maalattu seinä ja katto tuo raikkaan tuulahduksen tilaan kuin tilaan. Eikä se ole kallistakaan, se on helppo tapa lisätä viihtyvyyttä ja luo arvokkaan tunnelman. Eikä kaikkien seinien tarvitse olla samanvärisiä, tehosteseinä on mainio tapa luoda uniikki ja persoonallinen kulma kotiisi, sama koskee myös tapetteja. Hyvä tasoitus ja pohjatyö takaa kestävän lopputuloksen, jota kelpaa katsella vuosia. Ammattimaalarimme tietävät, että pohjatyöllä ja tasoituksella on suuri merkitys. Seinät ja katot käsitellään materiaalien mukaan, jotkut materiaalit vaativat pesun ja erilaisen pohjatyön kuin toiset. Älä suotta niistä huoli, tiedämme mitä teemme! Laadukas lopputulos on meille yhtä tärkeä kuin teillekin.

Tarjous josta on vaikea kieltäytyä

Lähetä meille tarjouspyyntö rakennusprojektistasi. Palaamme  tarjouksella josta on vaikea kieltäytyä.

© 2021 | L2-Rakennus Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. | Rekisteri- ja tietosuojaseloste