Julkiset tilat ja alakattoratkaisut

Asuntoremonttien lisäksi ydinosaamisemme löytyy julkisten tilojen rakentamisesta. Meiltä hoituu sekä pienet, että isot ratkaisut julkisiin tiloihin, kuten sisäkatot/alakatot, väliseinät sekä näiden akustoinnit. Kaunis, kestävä ja laadukas alakatto voikin olla todellinen katseenvangitsija. Laajan yhtestyökumppani-verkostomme ansiosta voimme tarjota ison valikoiman erilaisia materiaaleja ja rakenteita.

Alakatto / sisäkatto ja seinäakustoinnit

Alakattojen asentaminen on tarkkaa työtä, joka vaatii kokemusta ja ammattitaitoa. Meiltä saat teknistä konsultointia, suunnittelut ja kunkin tilan tarpeita huomioivat materiaaliehdotukset sekä salamannopeat asennukset, saman katon alta. Ammattitaitoiset tarjouslaskijamme ja asentajamme pitävät huolen siitä, että tarjouksemme ovat selkeät ja aikataulut pitävät. Asiakkaan toiveita ja tarpeita huomioiden, tietenkin! 

Pyydä tarjous luotettavalta tekijältä »

Kotimaiset ympäristöystävälliset materiaalit

Suomalaisen Lumirin saumattomat biokuitupohjaiset pinnoitteet ovat oiva valinta tilaan kuin tilaan. Pinnoitteessa hyödynnetään kuitujen luontaisia ominaisuuksia, joiden ansiosta ne muodostavat huokoisen, ääntä absorboivan rakenteen. Lumir on tutkimuksissaan osoittanut biokuitujen absorboivan ääntä perinteisesti käytettäviä synteettisiä materiaaleja paremmin.

Tarjous josta on vaikea kieltäytyä

Lähetä meille tarjouspyyntö rakennusprojektistasi. Palaamme  tarjouksella josta on vaikea kieltäytyä.

© 2021 | L2-Rakennus Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. | Rekisteri- ja tietosuojaseloste