Palvelut

Pinnat uusiksi! Joskus pelkkä korjaus tai pintojen uusiminen riittää. Meiltä onnistuu kaikenlaiset remontit ja korjaukset. Kun korjataan, niin korjataan kunnolla! Ydinosaamisemme löytyy juuri korjausrakentamisessa, remonteissa ja sisustusrakentamisessa. 

 

Lue lisää remonttipalveluistamme »

Suunnittelu

Meiltä saat ideallesi piirrustuksia, 3D-visualisointeja ja rakennussuunnitelmia. Rakennussuunnitelmien lisäksi suunnittelemme myös käsintehtyjä ja mittatilauksesta tehtyjä kalusteita ja erikoisratkaisuja. 

 

Ota yhteyttä »

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva sisärakentamiseen erikoistunut yritys. Rakentamisen lisäksi tarjoamme myös suunnittelua ja konsultointia.

 

Projektin aikana pidämme sinua ajan tasalla ja tiedät aina mistä, ja miksi maksat. Kaksisuuntainen luottamus on meille ensisijaisen tärkeä asia, ja pyrimmekin tarjouksissamme huomioimaan mahdolliset ongelmakohdat jo etukäteen, jolloin pystymme tarjoamaan yhden hinnan ilman pelkoa isätyölaskuista. Olemme sanojemme mittainen yritys.

 

Mikäli et löydä etsimäsi tietoa sivuiltamme, voit rohkeasti ottaa meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella ja kysyä, vastaamme mielellämme!

Mittatilauksesta rakennettu allaskaappi yksityisasunnossa.

Tarjous josta on vaikea kieltäytyä

Lähetä meille tarjouspyyntö rakennusprojektistasi. 

© 2021 | L2-Rakennus Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. | Rekisteri- ja tietosuojaseloste